Säädön syrjässä // Ajatuksia asentamisesta ja elämästä

Miitti Tampereella?

Tuli tuossa puhetta ircissä, että koska etelässä, niin miksei täälläkin. JSuvanto sitten keksi, että se olisi minun ja Kainulaisen homma järjestää tapahtuma. Tässä voisinkin nyt sitten kysyä, olisiko porukalla kiinnostusta tavata blogistanin asukkaita? Kaiken sorttisia ehdotuksia otetaan vastaan ;) Jos kiinnostusta löytyy, niin voisihan sitä sitten jotain koittaa kehitellä, tosin en nyt aio mitään varsinaista järjestäjän roolia kuitenkaan ottaa…

UPDATE: lisää aiheesta Koirapuistossa!

Kirjoituksessa on 12 kommenttia

 1. JSuvanto kirjoitti:

  minähän tuun oitis miittiin kunhan joku järkkää. minä oon järkänny tuhat ja yks.

 2. Loke kirjoitti:

  No jos sitä lähdetään järjestämään, niin eiköhän samantien pistetä pystyyn sellaiset kemut, että oksat pois… Mutta tässä on varmaan taas tämä perinteinen ongelma, että kuka järjestää. Tosin kai nyt järjestäjälle voisi jotakin mukavaa vaivanpalkkaa keksiä. No, mutta tänne voisi tosiaan heitellä niitä ideoita, mitä ko. tapahtumassa voisi sitten tapahtua.

 3. Antti kirjoitti:

  No siis eihän siihen sinällään mitään erikoista paikkaa tarvita, [URL=http://joku.jossain.net/juttu/374]viimeksikin[/URL] se meni ihan omalla painollaan. Ja oli tuossa hieman puhetta, että joku julkinen paikka olisi varmaan sinällään jees, niin sinne uskaltaisivat sitten kaikki tulla vaikka edes sivusta katsoman jos ei ihan jutustelemaan muuten uskaltaisikaan. Eikös?

 4. prop kirjoitti:

  Minäkin voisin tulla paikalle, kun oli muutenkin reissu Tampereelle suunnitelmissa. Tosin vasta kahden viikon päästä.

 5. Mike kirjoitti:

  Kannatetaan! Eihän tuohon välttämättä hirveästi järjestelyitä tarvitse jos ei mitään kuukkeligaalaa olla pykäämässä. Parin viikon varoitusaika, sopivasti hälyä ja julkinen paikka, kaikki blogistanilaiset tervetulleita.

 6. Kari T kirjoitti:

  Mukana! (jos vain olen maisemissa)

 7. Heli kirjoitti:

  Tuotoi on mukana, jos vain olemme T:reelle.

 8. JV kirjoitti:

  Ahaa. Käyhän moinen. Mielellään viikonloppuna, jolloin ei ole parempaa tekemistä.

 9. Yalbert kirjoitti:

  Ainakin puolet Tumppu von Tumpusta lupautuu paikalle.

 10. Laura kirjoitti:

  Haastettiin oikein oikeasti suunnittelemaankin tätä miitinkiä. Missä on oikea foorumi? #bloggaajilla? Koirapuistossa? Kenenkään kommenttiosasto ei taida olla kätevä väline.

 11. Loke kirjoitti:

  Laura:

  Minun mielestäni asiasta voisi keskustella vaikkapa tuolla #Bloggaajat IRC – kanavalla. Se tarjoaa kuitenkin vähän reaaliaikaisempaa keskustelua kuin esimerkiksi Koirapuisto. En kuitenkaan tyrmää sitäkään vaihtoehtoa. Kertokaapa muut mitä mieltä olette? Mutta nähdäkseni tämä ajankohta yms. pitäisi lyödä lukkoon mahd. pian, että tämäkin suunnitelma ei taas kuivuisi kokoon.

 12. laurianttila kirjoitti:

  Meikäläinen on tietty mukana kaikessa! Hyvä Tampere! 8)

Jätä kommenttisi kirjoitukseen
(Osoitetta ei näytetä sivuilla)