Säädön syrjässä // Ajatuksia asentamisesta ja elämästä

Kansioinnin vaikeus 2000-luvulla

Spotifyssä minua on harmittanut yksi asia, kansioinnin puute soittolistoille. Olisi jotenkin 2000-lukua, että voisi luoda kansion musiikkityypille ja sitten lätkiä sinne soittolistoja levyistä. Tahtoo tuo sivupalkki venyä noiden levyjen kanssa ihan liian pitkäksi.

Joulun ajan toimistolla majaillut Jouko antoikin hyvän vinkin tähän ongelmaani. Tein soittolistoja eri genrejen mukaan ja lisäsin listalle levyiltä ensimmäisen biisin. Nyt saan soittolistojen määrän murto-osaan ja pääsen kahdella klikkauksella käsiksi haluamaani levyyn. Varsin näppärää.

Siirtely on vielä vaiheessa, mutta koska kuvat ovat kivoja niin tässä teille havainnollistava esimerkki. Ja kyllä, vinkki lienee vanha, mutta toisaalta en ole missään siihen törmännyt.

[Valehtelin, on minua harmittanut toinenkin asia. iPodin musiikkivalikoima on nyt vuoden vanha. Puhelimen Spotify auttaa hieman asiaa, mutta haluaisin pitää puhelimen puhelimena ja soittimen soittimena.]

Jätä kommenttisi kirjoitukseen
(Osoitetta ei näytetä sivuilla)