Säädön syrjässä // Ajatuksia asentamisesta ja elämästä

Mukana #c4cactuscrew -kamppiksessa

Olen mukana Citroenin #c4cactuscrew -kamppiksessa eli olen yksi 30:stä Cactus-koeajajasta 10 viikon ajan. Ajajat valittiin minuutin pituisen videon perusteella. Omastani tuli 3. otolla tälläinen:

(Toinen oli hyvä, mutta sanoin vahingossa vähäpäästöinen kun piti sanoa vähäkulutuksinen.)

Olin hieman pettynyt, että etukäteen hakemuksia löytyi kamppiksen #häshtägillä (#c4cactuscrew) vain vajaa kymmenen kun kamppis oli kuitenkin selkeästi somekamppis. Mutta ehkä se antoi itselle mahdollisuuden erottua…

#c4cactuscrew’n lanseeraustilaisuus Helsingissä

Minua tämä koko case kiehtoo myös mainostoimistotaustani takia. Olen päässyt vuosien varrella olemaan mukana hyvin monissa ja erilaisissa kampanjoissa. Miten tämä Cactus-kokonaisuus tullaan hoitamaan?

Auton noutoa varten oli järjestetty lanseeraamistilaisuus Helsinkiin. Saavuin Telakalle hyvissä ajoin. 30 autoa sisätiloissa näteissä jonoissa oli vaikuttava näky.

cactus-1

Alussa otettiin profiilikuvat ja kuvattiin pieni esittelyvideo. Tästä tuotannolle pisteet, videot olivat jo seuraavana iltana katseltavissa Youtubessa.

Meille kerrottiin iltapäivän aikana kaikkea autosta ja kamppiksesta teemaan sopivalta #c4cactuscrew-lavalta. Teema toistui hienosti kaikessa mikä oli esillä.

cactus-2

Kampanjasaitille www.rakasturanskalaiseen.fi on nostettu esittelyt sekä Instagramista ja Twitteristä löytyvää sisältöä. Myös Citroen on nostanut omiin somekanaviinsa hyvin materiaalia. Eli jäämme odottamaan minun videotani, joka päätyy johkin isomman yleisön saataville.

Tähän mennessä annankin toteutuksesta täyden kympin lanseerausporukalle. Plussaa myös Citroenin henkilökunnan omasta intohimosta tähän kampanjaan. Idea on myyty kaikille vallan hyvin.

Entäpä itse auto?

Minulla oli pieni ennakkoluulo Cactukseen. Valkoinen malli mustilla tai ruskeilla kyljillä on mielestäni ruma. Edelleen. Mutta ei meidän. Meidän violetti yksilömme on kaunis! Autonkin väri on hieno ;) Myös mustat ja harmaat olivat hyvin tyylikkäitä.

cactus-3

Minuun teki vaikutuksen myös sisätilojen muotoilu. Paljon hienoja yksityiskohtia lähtien ovien nahkaisista kahvoista.

cactus-4

Lainatakseni yhtä mainostoimistojohtajaa, ”auto on yhtä persoonallinen kuin sinäkin”. Ja Tapio oli oikeassa. Tässä on jotain, mikä on saanut minut rakastumaan uudelleen ranskalaiseen. (Nim. minulla on ollut ajossa kaksi omaa Rellua…)

Ja sitten se itseäni etukäteen eniten kiinnostanut seikka. Paljonko auto kuluttaa. (Meillä on automaattivaihteinen diesel.)

cactus-5

Kuuttakymppiä Teiskontiellä rullatessa kulutus pysyy nätisti alle kolmen litran. Tämähän on tietysti hetkittäistä, mutta täytyy ottaa lukemat seuraavalta vähän pidemmältä matkalta ylös.

Kaikki ei kuitenkaan voi olla aivan täydellistä. Meidän mallissa näet ole ollenkaan navigaattoria. Mutta onneksi meiltä löytyy tutkanpaljastin!


Jatketaan ominaisuuksista lisää seuraavassa kirjoituksessa.

Onko liika liikaa?

Itse olen miettinyt miten paljon materiaalia sosiaaliseen mediaan tästä puskisi. Missä vaiheessa seuraajilla menee hermot tähän kampanjointiin?

Ajattelinkin pitää oman tyylini ja koitan ottaa hieman erilaisia kuvia. (Ja jossain vaiheessa teemme muutaman videon.) Päätin myös jo aiemmin olla puskematta kaikkia Instagram-kuvia suoraan Twitteriin. Jos Twitteriin jotain laitan, laitan kuvat sinne omalla tekstillä omassa kontekstissaan. Itselläni on kuitenkin Twitterissä huomattavasti enemmän seuraajia.

Facebookiin tein julkisen albumin #c4catuscrew -sisällölle jos sillä saisi vähän vähennettyä tulvimista.

Mikä hauskinta, tässä välillä tajuaa ottavansa kuvia ihan puhtaasta innosta miettimättä mitään kamppikseen kuuluvaa ”pakkoa”.

Katso kuvat! #c4cactuscrew somessa:

Jätä kommenttisi kirjoitukseen
(Osoitetta ei näytetä sivuilla)